Mieszkańcy powiatu pajęczańskiego wypowiedzieli się w ankiecie

dodano 2013-12-01 18:24 w kategorii: Akcje

Poniżej publikujemy wyniki 1 części ankiety, której autorem jest Przewodniczący Rady Powiatowej SLD w Pajęcznie Piotr Walusiak.

Ankieta trafia do mieszkańców powiatu pajęczańskiego w formie papierowej, ale również dzięki uprzejmości redakcji portalu e-pajęczno została zamieszczona na stronie internetowej. Poniżej prezentujemy jej wyniki opracowane na podstawie odpowiedzi internautów na stronie http://www.e-pajeczno.pl. Badanie zostało przeprowadzone na reprezentatywnej grupie 1000 Internautów, którzy wypowiadali się anonimowo.

Pytanie 01. Które z podanych niżej sfer funkcjonowania Twojej gminy (czy miasta) uważasz za dobrze lub źle rozwinięte?

ankieta powiat pajęczno

Pytanie 02. Które, najistotniejsze Twoim zdaniem problemy społeczne w powiecie, należy w pierwszej kolejności rozwiązać?

Pozostałe pytania:

ankieta powiat pajęczno

Odpowiedź na pytanie 12- Co Twoim zdaniem może wpłynąć na rozwój Twojej miejscowości? wymagała formy opisowej. Wypowiedzi są pogrupowane  w kilka kategorii: władze, inwestycje, finanse, praca i nauka, kultura i rozrywka, sport i turystyka oraz inne. Ze względu na rozmiar znajdują się tutaj

Wkrótce zamieścimy odpowiedź na pytanie 13 ankiety:Gdybyś przez jeden dzień była/był starostą, burmistrzem czy wójtem, jaką decyzję byś podjęła/podjął?